Η βασίλισσα του Halloween, Heidi Klum, μας έχει συνηθίσει στις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις κάθε Halloween με τις υπερβολικές στολές της. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την περιβόητη στολή σκουληκιού του 2022;

Αυτή η χρονιά σίγουρα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, με το μοντέλο από τη Γερμανία να προσφέρει μια δελεαστική ματιά στην τελευταία της δημιουργία.

Η 51χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα μεγάλο, γκρίζο, γλοιώδες αντικείμενο με σχήμα που μοιάζει με κέλυφος-ίσως φέτος να είναι έντομο; Κάποιος μπορεί μόνο να κάνει εικασίες όταν πρόκειται για τις εμφανίσεις της Klum κατά τη διάρκεια του Halloween.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «#HeidiHalloween αρχίζει να παίρνει μορφή…», ακολουθούμενη από μια σειρά από emojis φαντάσματα, παρέχοντας την τέλεια πινελιά για το ποια θα είναι η φετινή της στολή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Heidi μοιράστηκε ένα άλλο δελεαστικό στοιχείο με τα εκατομμύρια των ακολούθων της στο Instagram: ένα κοντινό πλάνο ενός γιγάντιου βολβού ματιού, περίτεχνα σχεδιασμένου και κοιτάζοντας μέσα στην ψυχή μας. 

Η κριτής του American’s Got Talent έκανε τους πάντες να μαντέψουν με την αινιγματική της λεζάντα: «Βλέπω ένα στοιχείο για το τι πρόκειται να έρθει στις 31 Οκτωβρίου… εσείς μπορείτε; #HeidiHalloween».

Όπως αναφέρει το hellomagazine.com, η κληρονομιά της Heidi στο Halloween είναι θρυλική, με κάθε κοστούμι της να είναι πιο περίτεχνο και απροσδόκητο από το προηγούμενο.

Το 2015, ξεσήκωσε τους πάντες όταν μεταμορφώθηκε σε μια εκπληκτικά ακριβή απόδοση της Jessica Rabbit, αφήνοντας θαυμαστές και κριτικούς να αναρωτιούνται πώς θα μπορούσε να ξεπεράσει ένα τέτοιο αριστούργημα.

Πιο πρόσφατα, όμως, το 2022 κατέρριψε κάθε προηγούμενη στολή της όταν εμφανίστηκε στο γεμάτο αστέρια αποκριάτικο πάρτι της ως ένα σκουλήκι σε φυσικό μέγεθος -μια αξέχαστη στολή που απέδειξε ότι ποτέ δεν διστάζει να κάνει μια τολμηρή μεταμόρφωση.

Μιλώντας στο People για τη στολή παγώνι στο κόκκινο χαλί πέρυσι, αποκάλυψε ότι στο κοστούμι της συμμετείχαν «πολλοί, πολλοί άνθρωποι» που συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ενιαία εμφάνιση.

«Ήθελα να κάνω ένα κοστούμι με πολλούς ανθρώπους και όλοι μαζί να γίνουμε ένα πράγμα», εξήγησε. «Και για μένα, στο μυαλό μου, αυτό το ένα πράγμα ήταν το παγώνι». Στη δημιουργία του, μάλιστα, συμμετείχαν καλλιτέχνες από το διάσημο Cirque du Soleil.

Ωστόσο, το 2024 φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο για να τους ξεπεράσει όλους. Ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν μυστικές, η Heidi έχει δώσει μερικές ενδιαφέρουσες ενδείξεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για άλλη μια φορά το διάσημο μοντέλο συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη ειδικών εφέ και μακιγιάζ, τον διάσημο Mike Marino, για να βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματός της. Γνωστός για τα περίπλοκα, κινηματογραφικά του σχέδια, ο Marino υπήρξε συνεργάτης της σε αρκετές από τις πιο αξιομνημόνευτες μεταμορφώσεις της στο Halloween, συμπεριλαμβανομένης της Fiona από το Shrek το 2018.

Η Heidi δήλωσε στο People ότι προσπαθεί πάντα να σπάει τα καλούπια και να σκέφτεται την πιο τρελή στολή για να κρατάει τον κόσμο σε εγρήγορση.

«Προσπαθώ πάντα να βρίσκω πράγματα που οι άνθρωποι φυσικά δεν θα έκαναν», είπε. «Οι περισσότεροι άνθρωποι ντύνονται νοσοκόμες ή αστυνομικοί, αλλά εγώ πάντα έψαχνα για κάτι που δεν είχα δει».