Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον επιχειρηματία τεχνολογίας, Michael Polansky, στις αρχές του 2020, ενώ πρόσφατα είδαμε το ζευγάρι σε μια κοινή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Κατά καιρούς το ζευγάρι έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός σε δημόσιες εμφανίσεις, όπως όταν παρακολούθησαν το «PLAY» της Katy Perry στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2023. Οι δυο τους παρακολούθησαν, επίσης, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι τον Ιούλιο, ενώ δύο μήνες αργότερα, έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ποιος είναι λοιπόν ο Michael Polansky με τον οποίο η Lady Gaga είναι αρραβωνιασμένη; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτόν.

Εργάζεται στο χώρο της τεχνολογίας

Ο Μάικλ είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στον κλάδο της τεχνολογίας. Σύμφωνα με το LinkedIn του, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του συνιδρυτή του Facebook Sean Parker, Parker Group. Είναι, επίσης, διευθύνων εταίρος της Parker Ventures και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy.

Σπούδασε στο Χάρβαρντ

Ο Μάικλ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ από το 2002 έως το 2006. Αποφοίτησε με πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών.

Ο Μάικλ έχει υψηλή καθαρή αξία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Hollywood Life, ο Μάικλ έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 600 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα.

Ο Μάικλ ήταν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Ο Michael υποστήριξε την Gaga κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην ορκωμοσία του προέδρου Joe Biden τον Ιανουάριο του 2021. Το ζευγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι- χέρι καθώς έφευγε από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα. Αρκετούς μήνες αργότερα, η Gaga δήλωσε στη Vogue ότι η ορκωμοσία του 2021 ήταν «μία από τις πιο περήφανες ημέρες ολόκληρης της ζωής μου».

γκαγκα - πολανσκι

Η πρώην του Μάικλ μίλησε για τη σχέση του με τη Lady Gaga

Η Lindsay Crouse, αρχισυντάκτρια στους New York Times, έγραψε ένα άρθρο τον Φεβρουάριο του 2020 για την προηγούμενη σχέση της με τον Michael. Στην ιστορία της, με τίτλο «My Ex-Boyfriend’s New Girlfriend Is Lady Gaga», η Lindsay αποκάλυψε ότι έβγαινε με τον Michael κατά τη διάρκεια του κολεγίου και για μερικά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Είπε ότι τον μπλόκαρε στο Facebook μετά τον χωρισμό τους.