Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη σιδηρά κυρία της Vogue, Άννα Γουίντουρ, και το πασίγνωστο μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ. Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν σπόντες σε εκδήλωση μόδας με τους παρευρισκόμενους να μένουν άφωνοι με το περιστατικό.

Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, ήταν να απονείμει το βραβείο «Fashion Icon Award» στη Ναόμι Κάμπελ στην εκδήλωση «Harlem Fashion Row», στο πλαίσιο της έναρξης της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει το «Diet Prada» στο Ιnstagram, η Άννα Γουίντουρ την τελευταία στιγμή ζήτησε να γίνει η βράβευση της Ναόμι Κάμπελ νωρίτερα, ενώ είθισται τα πιο σημαντικά βραβεία να παρουσιάζονται για το τέλος της εκδήλωσης. Ωστόσο, η Ναόμι Κάμπελ έφθασε στην εκδήλωση την ώρα που είχε προγραμματιστεί εξαρχής.

Η κίνηση της Ναόμι Κάμπελ να μην έρθει νωρίτερα στην εκδήλωση φάνηκε να ενόχλησε την Άννα Γουίντουρ, η οποία έδωσε το βραβείο στη Samira Nasr, αρχισυντάκτρια του Harper’s Bazaar, προκειμένου να το παρουσιάσει εκείνη. Όταν ανέβηκε στη σκηνή, η Άννα Γουίντερ, θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της πετώντας μια σπόντα για τη Ναόμι Κάμπελ: «Είμαι πολύ συνεπής άνθρωπος και έχω την τιμή να παρουσιάσω απόψε κάποιον που αργεί συχνά». Σύμφωνα με άρθρο του TMZ, μετά το τέλος της ομιλίας της, η εκνευρισμένη Γουίντουρ έφυγε από την εκδήλωση.

Οταν έφτασε η Ναόμι Κάμπελ στην εκδήλωση και είδε ότι η Άννα Γουίντουρ δεν ήταν παρούσα, ανέβηκε πάνω στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την αρχισυντάκτρια του Harper’s «Είναι τόσο σημαντικό που βρίσκομαι εδώ σήμερα, είναι τιμή μου.  Όλα θα πάνε όπως πρέπει να πάνε. Δεν ήταν δική μου επιλογή να έχω την «άλλη κυρία» (αναφερόμενη στην Άννα Γουίντουρ). Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να έχω αυτή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναόμι Κάμπελ δείχνοντας προς τη Samira Nasr. «Πρέπει να πω την αλήθεια μου». Πάντα ήμουν αδιαμαρτύρητα ειλικρινής, σωστά; Οπότε γιατί να το αλλάξω τώρα σε αυτή την ηλικία;» συμπλήρωσε το πασίγνωστο μοντέλο ξαφνιάζοντας όλους.