Η Ελλάδα έχει γίνει το ιδανικό μέρος για πλούσιους και διάσημους του εξωτερικού που θέλουν να παντρευτούν και να απολαύσουν την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους σε ένα όμορφο μέρος με νόστιμο φαγητό και τέλεια θέα για τους VIP καλεσμένους τους. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι πολλοί celebrities έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Μύκονο, το γνωστό νησί των ανέμων, που θεωρείται ένα από τα πιο must μέρη του κόσμου για να διασκεδάσει κανείς και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η χώρα μας έχει γίνει πολλές φορές πόλος έλξης των διεθνών jet setters, προκειμένου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα λαμπερών γάμων, που έχει χωρίς αμφισβήτηση σαν αποτέλεσμα τη διαφήμιση της Ελλάδας διεθνώς. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιους celebrities γάμους που έγιναν στην Ελλάδα και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του διεθνή Τύπου.

Άνα Μπεατρίζ Μπάρος και Καρίμ Ελ Σιάτι

Το διάσημο αγγελάκι της «Victoria’s Secret», Άνα Μπεατρίζ Μπάρος, και ο δισεκατομμυριούχος, Καρίμ Ελ Σιάτι, επέλεξαν την Ελλάδα για να κάνουν τον γάμο τους. Το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε τον ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα τον Ιούλιο του 2016 στη Μύκονο, με διάσημους καλεσμένους, όπως η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Πάρις Χίλτον και η Αντριάνα Λίμα. Το κόστος του γάμου λέγεται ότι άγγιξε τα 5 εκατομμύρια ευρώ και για τις ανάγκες της γαμήλιας δεξίωσης δούλεψαν περισσότερα από 1.000 άτομα.

Ο κροίσος Ελληνοαιγύπτιος, Καρίμ Ελ Σιάτι, παντρεύτηκε το σούπερ μόντελ, Άνα Μπεατρίς Μπάρος, στο δημαρχείο του νησιού και επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τη γαμήλια δεξίωση στην παραλία «Λια». Ήταν αναμφίβολα ένας λαμπερός γάμος που προσέλκυσε πολλούς ισχυρούς του τζετ σετ και διάσημα μοντέλα, όπου εφαρμόστηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του πάρτι στην παραλία του νησιού.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Βίκυ Καγιά η οποία φωτογράφισε το ζευγάρι και του ευχήθηκε μέσα από το instagram.

Μαρία Μενούνος και Κέβιν Αντεργκάρο

H Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2018 στο Άκοβο Αρκαδίας, εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία της Μενούνος να κάνει θρησκευτική τελετή στον τόπο καταγωγής της. Η παρουσιάστρια επέλεξε νυφικό της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι στον γάμο της ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η Μαρία Μενούνος ήθελε να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην «Times Square» την Πρωτοχρονιά του 2018. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε φιλοξενήθηκε στο δημοτικό σχολείο Ακόβου όπου στήθηκε παραδοσιακό γλέντι. Το μενού της δεξίωσης είχε επιμεληθεί ο σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, και περιλάμβανε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.

Κρις Μάρσαλ και Τεντ Ντόλαν

Η γνωστή ηθοποιός, Κρις Μάρσαλ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τεντ Ντόλαν, τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Μύκονο. Το ζευγάρι ήθελε να ξεφύγει από τα φώτα του Χόλιγουντ και αποφάσισε να κάνει τον γάμο του στην Ελλάδα, προσφέροντας στους 50 εκλεκτούς καλεσμένους του μια αξέχαστη εμπειρία.

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό της σχεδιάστριας Vera Wang και φωτογραφήθηκε μπροστά από τους ανεμόμυλους του νησιού και με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Από μια όμορφη τελετή με θέα τη θάλασσα σε ένα ιδιωτικό ναυλωμένο γιοτ, ήταν σίγουρα ένα γαμήλιο Σαββατοκύριακο που είχε όλα όσα θα περίμενες από τη διάσημη αμερικανίδα ηθοποιό.

Τζόελ Ντόμετ και Χάνα Κούπερ

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο άγγλος κωμικός, Τζόελ Ντόμετ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Χάνα Κούπερ, στο νησί των ανέμων. Το σκηνικό του γάμου ήταν άκρως ρομαντικό, με την τελετή να πραγματοποιείται στην παραλία και με τους εκλεκτούς καλεσμένους να κάθονται σε καρέκλες στην άμμο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τζόελ Ντόμετ στο προφίλ του στο Instagram απεικονιζόταν το ζευγάρι χαμογελαστό να περπατά ανάμεσα στους καλεσμένους, ενώ έπεφταν κομφετί. Η πανέμορφη νύφη που ασχολείται με το μόντελινγκ επέλεξε ένα δαντελένιο off-the-shoulder νυφικό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

«Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Σε αγαπώ», έγραψε ο διάσημος κωμικός, ο οποίος επέλεξε την Ελλάδα για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.