Ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τη σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με αφορμή τη νέα του ταινία «Wolfs» στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένο είναι με τον Μπραντ Πιτ να κοιτά τρυφερά την 34χρονη σύντροφό του και να της κρατά το χέρι. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ινές ντε Ραμόν επέλεξε για το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο που τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της.

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Ωστόσο, η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού δεν είναι το μόνο που τράβηξε την προσοχή. Δημοσίευμα της Daily Mail έκανε λόγο για «απίστευτη νεότητα» του ηθοποιού, αφήνοντας υπόνοιες ότι έκανε λίφτινγκ.

Υπενθυμίζεται πως στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας εμφανίστηκε την Πέμπτη η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, η οποία έφυγε μετά την πρεμιέρα της ταινίας της «Maria» για το Τορόντο του Καναδά.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ είχαν φροντίσει ώστε το πρώην ζευγάρι να μην συναντηθεί λόγω της δικαστικής διαμάχης τους με το διαζύγιό τους.