Όρκους αγάπης αντάλλαξαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ σε μια τελετή στον βοτανικό κήπο στην Κρήτη.

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, όπως αναφέρει το flashnews.gr, το ζευγάρι έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο χώρο της τελετής ενώ λίγο νωρίτερα είχαν ξεκινήσει να καταφτάνουν οι προσκεκλημένοι τους.

Ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στο Βοτανικό Πάρκο εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκληθεί στη γαμήλια εκδήλωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν και πάλι με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο της τελετής, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Μετά τη σύντομη τελετή ακολούθησε δεξίωση για τους 130 καλεσμένους του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Θα ακολουθήσει δείπνο και πάρτι στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά το ευτυχές γεγονός, σεβόμενοι την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Η μαντινάδα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Από το τετραήμερο κρητικό γλέντι δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαντινάδα ειδικά αφιερωμένη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πειράζει η ειλικρίνεια

Τον δεξιό κοσμάκη.

Μα εμείς σε θέλουμε

Πρόεδρε Κασσελάκη

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων, ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε λόγο στα αγγλικά, καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν φίλοι του από την Αμερική.

Λίγα λεπτά μετά ο χαρακτηριστικός ήχος drone διέκοψε τον λόγο που εκφωνούσε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά σε έντονο ύφος από τον χειριστή του να το κατεβάσει.