Στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου, στις 17:00 ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να μην καλύψουν δημοσιογραφικά το ευτυχές γεγονός, σεβόμενοι την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Μία μικρή δεξίωση με τοπικά εδέσματα θα γίνει μετά την τελετή στο εστιατόριο του Κήπου και θα ακολουθήσει μετά τις 20.00 το γαμήλιο πάρτι σε μία ιδιωτική βίλα, Casa Scordilli, στο ακρωτήρι των Χανίων, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Τους 130 καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ της Μυκόνου. Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι.

Χθες το ζευγάρι είχε προγραμματίσει ένα pre wedding δείπνο και πάρτι σε κτήμα έξω από τα Χανιά, στην περιοχή του Αποκόρωνα. Πρόκειται για ένα ονειρικό τοπίο με αιωνόβιο ελαιώνα και τον διάδρομο 30 μέτρων με κυπαρίσσια Τοσκάνης. Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα γίνει το αποχαιρετιστήριο beach πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του Χανίων, σε πολύ γνωστό beach bar

Σημειώνεται ότι το γλέντι για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν καλεσμένους τους σε ταράτσα γνωστού μαγαζιού με θέα το ενετικό λιμάνι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο και πήγε σε ένα γνωστό μπαρ μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων, για να συνεχίσει τη διασκέδασή του. 

Μετά το πέρας των γαμήλιων εκδηλώσεων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις περιοδείες στην Κρήτη και θα μεταβεί σε Ηράκλειο και Λασίθι την επόμενη εβδομάδα.