Ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου το τετραήμερο γλέντι για τον εορτασμό του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Στο ενετικό λιμάνι των Χανίων με μοναδική θέα από την ταράτσα γνωστού μαγαζιού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Οι 130 καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα με το ζεύγος να καταφθάνει στο εστιατόριο λίγο μετά τις 20:00. Στη συνέχεια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο και πήγε σε ένα γνωστό μπαρ μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων για να συνεχίσει την διασκέδασή του, όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Oι Αταίριαστοι».

Όπως έχει γίνει γνωστό, σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα και οι καλεσμένοι θα μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων. Το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα δείπνο σε ένα κτήμα έξω από την πόλη των Χανίων, στην περιοχή του Αποκόρωνα.

Αύριο, Παρασκευή 30 Αυγούστου, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ θα παντρευτούν στις 5 το απόγευμα στον Βοτανικό Κήπο. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε μία βίλα που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας, το «Casa Skordilli». Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar.