Με λαμπρότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζει 4ήμερη γαμήλια γιορτή.

Του ανταποκριτή μας από το Flashnews.gr από την Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα της τετραήμερης αυτής εκδήλωσης, που θα διαρκέσει από την Τετάρτη 28 μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, περιλαμβάνει:

Βραδινή έξοδο του ζευγαριού με τους καλεσμένους τους για δείπνο σε κτήμα εκδηλώσεων αλλά και δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δε θα παραλείψει να βγάλει και για βραδινό ποτό τους δικούς του ανθρώπους σε γνωστό μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραλία. Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων.

Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης

Μάλιστα, οι έξοδοι αυτές γίνονται σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο με το ζευγάρι να επιθυμεί να αποφύγει τη δημοσιογραφική κάλυψη των συγκεκριμένων εξόδων.

Ωστόσο, την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γαμήλια γιορτή, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17.00 έως τις 20.00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Όπως αναφέραμε στην αρχή, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση των εξόδων τους με τους καλεσμένους.

Για τον λόγο αυτό, θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία, πέραν των 25 ατόμων, που θα αποτελούν τη φρουρά του προέδρου, του Τάιλερ και των καλεσμένων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντί-drone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.

Επιπλέον, θα αφαιρεθούν τα κινητά τηλέφωνα από τους καλεσμένους αλλά και από τους εργαζομένους των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, στα οποία θα πάνε ο κ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του και τους καλεσμένους τους.

Να σημειωθεί ότι η wedding planner είναι απο την Αμερική, όμως συνεργάζεται με έναν wedding planner απο τα Χανιά.