Βόλτα και στιγμές χαλάρωσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά, ως προοίμιο της 4ήμερης γαμήλιας γιορτής του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Του ανταποκριτή μας στην Κρήτη flashnews

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, έφτασαν στο γνωστό κέντρο εστίασης, μπαρ «Παλλάς», στο παλιό λιμάνι Χανίων, όπου τους περίμεναν οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους. Στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του στην ταράτσα.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κατάστημα είναι δρακόντεια, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από τα μέσα να σεβαστούν τις ιδιωτικές στιγμές του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραλία. Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το πρωί τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων. Το βράδυ θα δειπνήσουν σε κτήμα εκδηλώσεων.

Ωστόσο, την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γιορτή, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17.00 έως τις 20.00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.