O διάσημος πρωταγωνιστής Τζάστιν Θερού πυροδότησε φήμες περί αρραβώνα, καθώς η σύντροφός του επίσης ηθοποιός, Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ, εθεάθη να φορά ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Το ζευγάρι έκανε λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας τραβώντας τα βλέμματα όλων.

Ντυμένοι στα λευκά πραγματοποίησαν τη δεύτερη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι. Ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον η οποία άνοιξε την αυλαία του φεστιβάλ. Επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ σακάκι Zegna με λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και κομψά κοσμήματα «Tiffany & Co». Από την πλευρά της η ηθοποιός ήταν κομψή με ένα μακρύ φόρεμα «Akris», το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο άνοιγμα στο πίσω μέρος.

Η Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Caroline Stuyvesant στη δεύτερη σεζόν του «The Gilded Age», έχει επίσης εμφανιστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως το «Law & Order: Special Victims Unit» και στις ταινίες «1BR» του 2019 και «Were the Lucky One» του 2024.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023 με την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscar Party τον Μάρτιο.

Πηγή: AΠΕ