«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», είπε πρόσφατα στο People η Μαράια Κάρεϊ.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς «έχασε» την ίδια ημέρα την 87χρονη μητέρα της, Πατρίσια, και την 63χρονη αδελφή της, Άλισον. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Page Six η Mαράια Κάρεϊ δεν επικοινώνησε ποτέ με την αδελφή της, Άλισον Κάρεϊ, παρόλο που γνώριζε ένα μήνα πριν ότι θα πέθαινε. «Ένα τηλεφώνημα ή, ακόμα καλύτερα, μια βιντεοκλήση θα σήμαινε τόσα πολλά για την Άλισον. Αλλά δεν έγινε ποτέ», δήλωσε ο στενός φίλος της Άλισον, Ντέιβιντ Μπέικερ.

Η τραγουδίστρια δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει ούτε όταν η αδελφή της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον Μπέικερ, η μεγαλύτερη αδελφή ήταν δυσαρεστημένη που η Μαράια έκοψε κάθε επαφή μαζί της και επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις. «Η ανάλγητη απόρριψη πρόσθεσε περισσότερο πόνο στην Άλισον. Μιλούσε συχνά γι’ αυτό. Αναρωτιόταν αν η Μαράια ή κάποιος από τους συγγενείς της θα ερχόταν στην κηδεία της», ανέφερε.

Η Μαράια είχε αποξενωθεί από την αδελφή της και τον αδελφό της, Μόργκαν Κάρεϊ, όταν κυκλοφόρησε το 2020 τα απομνημονεύματά της, «The Meaning of Mariah Carey», γεγονός που οδήγησε τα αδέλφια της να την μηνύσουν για δυσφήμιση και συναισθηματική οδύνη.