Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Μαράια Κάρεϊ βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς «έχασε» την ίδια ημέρα την 87χρονη μητέρα της, Πατρίσια, και την 63χρονη αδελφή της, Άλισον.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», είπε σε αποκλειστική δήλωση η Μαράια Κάρεϊ στο People.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» συμπλήρωσε η 55χρονη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής.

Η Πατρίσια ήταν τραγουδίστρια όπερας και δασκάλα φωνητικής. Υπήρξε πρώην σύζυγος του Άλφρεντ Ρόι Κάρεϊ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2002. Απέκτησαν τρία παιδιά, την Άλισον, τη Μαράια και τον Μόργκαν πριν χωρίσουν όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις τριών ετών.

Σημειώνεται ότι η σχέση της Μαράια Κάρεϊ με τη μητέρα της, από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα, ήταν περίπλοκη σε όλη της τη ζωή. «Όπως πολλές πτυχές της ζωής μου, το ταξίδι μου με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις και ανταγωνιστικές πραγματικότητες. Ποτέ δεν ήταν μόνο άσπρο-μαύρο, ήταν ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο συναισθημάτων», έγραψε η Μαράια Κάρεϊ στα απομνημονεύματά της το 2020, με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey». Ενώ για την αδελφή της είχε αναφέρει στο βιβλίο, ότι για ένα διάστημα ήταν «συναισθηματικά και σωματικά πιο ασφαλές για μένα να μην έχω καμία επαφή μαζί της».

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου των δύο γυναικών.