«Βροχή» αρνητικών σχολίων δέχτηκε τις τελευταίες ώρες η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, εξαιτίας μίας φωτογραφίας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με τον γιο της, Πάρη, στην οποία μοιραζόταν τα συναισθήματά της για τα φιλιά που της δίνει το παιδί της στο στόμα, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις σε μία μερίδα ακολούθων της.

«Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. – P.S: “Συμπεθέρες μου, έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα…καταλαβαίνετε πως λιώνω”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη».

H influencer έλαβε αρκετά μηνύματα από μητέρες που σχολίασαν ότι την καταλαβαίνουν, γιατί κι εκείνες νιώθουν ακριβώς το ίδιο με τα δικά τους παιδιά, όμως δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια.

Μάλιστα, πολλές ήταν οι γυναίκες που έσπευσαν να επικρίνουν την Ιωάννα Τούνη για αυτήν της τη συνήθεια, αφού, όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για πράξη παραβίασης των προσωπικών ορίων του παιδιού, ενώ σημειώνουν ότι μπορεί να του μεταδώσει πολλά μικρόβια μέσω αυτών των φιλιών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε αναπάντητα τα συγκεκριμένα αδιάκριτα σχόλια.

τουνη
τουνη
τουνη