Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρίσκεται στο Άμστερνταμ για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ωστόσο ο ξαφνικός χαμός της Παυλίνας Ντάσιου τον στεναχώρησε ιδιαίτερα, ενώ και η απουσία του εκτός Ελλάδας καθιστά αδύνατη την παρουσία του στην κηδεία της συναδέλφου του, με την οποία ο γνωστός παρουσιαστής διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις.

«Μη λείψει κάποιος ένα μισάωρο, αμέσως πέφτουν οι οχιές απάνω», είπε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη σύνδεση με την εκπομπή Summer’s Cool. Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, βρίσκεται στο Άμστερνταμ μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Θέμη Γεωργαντά.

«Δυστυχώς το ταξίδι που κάνω εδώ δεν θα μου επιτρέψει να είμαι στην κηδεία της φίλης μου, της Παυλίνας Ντάσιου, που “έφυγε” ξαφνικά προχθές.

Σοκαρίστηκα με τον χαμό της, ήμασταν πολύ φίλοι, θα την αγαπάω και θα τη σκέφτομαι για πάντα. Και όπως μου είπε μια κοινή μας φίλη, όταν της είπα ότι δεν θα έρθω στην κηδεία γιατί θα είμαι στο Άμστερνταμ, μου λέει “μη στεναχωριέσαι, και εκείνη εκεί θα ήθελε να είναι”. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και θα τη σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο».