Η Τζένιφερ Λόπεζ φρόντισε να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, που δεν ήταν μαζί της στα γενέθλιά της. Η τραγουδίστρια δεν του ευχήθηκε καν για να δικά του που ήταν χθες, 15 Αυγούστου.

Τον περασμένο μήνα, η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι με θέμα το «Bridgerton» στην έπαυλή της στα Χάμπτονς. Η απουσία του Μπεν Άφλεκ ήταν ηχηρή. Η Λόπεζ λοιπόν, φαίνεται πως δεν ξέχασε την απουσία του και χθες, ανήμερα των γενεθλίων του Μπεν Άφλεκ, όχι μόνο δεν του ευχήθηκε δημόσια, αλλά φρόντισε να δημοσιεύσει 3 φωτογραφίες της από τα δικά της γενέθλια, φορώντας ένα σέξι ρούχο Dior.

O Mπεν Άφλεκ πάντως γιόρτασε τα γενέθλιά του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six.

Σύμφωνα με το RadarOnline, ο Μπεν Άφλεκ είναι εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο τους καθώς ο λαμπερός τρόπος ζωής της JLo έθετε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητα του ηθοποιού που ανέκτησε με κόπο. Το 2023 η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δεχτεί κριτική για το γεγονός ότι διαφήμιζε αλκοολούχα ποτά, ενώ ο σύζυγός της, Μπέν Άφλεκ, δεν είχε ξεπεράσει ακόμη εντελώς, τον αλκοολισμό του.

Η Λόπεζ είχε απαντήσει τον Ιούλιο του 2023 στα επικριτικά σχόλια, μέσω του προφίλ της στο Instagram, σημειώνοντας: «Λοιπόν, είμαι καθ’ οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola. Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: “Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;” Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα. Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα. Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου».