Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς, αναφέροντας ότι μικρός νοσηλεύτηκε στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πεθάνει ή να μείνει σε κώμα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool ο ηθοποιός δήλωσε πως «ήμουν έξι χρονών, είχα ένα σοβαρό ατύχημα και ήμουν για πολύ καιρό στην εντατική. Ξύπνησα εκεί γύρω στον Δεκαπενταύγουστο και από τότε έχω μεγάλη πίστη μέσα μου. Ίσως και ένας λόγος που δεν τα παρατάει να είναι και η πίστη μέσα μου ότι θα τα καταφέρω».

«Ο πατέρας μου κάθε φορά, τον Δεκαπενταύγουστο, μου λέει ”έλα, έχουμε επέτειο Ιωάννη μου”. Επειδή, όταν έπεσα στο συγκεκριμένο σημείο, μου έφτιαξαν ένα εικόνισμα, κάθε φορά που πηγαίνω στο χωριό πάω και το βλέπω, Φαντάσου, τώρα, ο γονιός να ξέρει ότι το παιδί του ή θα ζήσει ή θα μείνει σε κώμα ή θα πεθάνει. Είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ να τα ζήσω τόσο έντονα γιατί θυμάμαι μόνο το μετά του ατυχήματος».

«Πριν από τις Άγριες Μέλισσες είχα σκεφτεί να τα παρατήσω, γιατί δεν έρχονταν τα πράγματα που ήθελα στη δουλειά. Όταν το χάνω, σκέφτομαι τι έχω κάνει και αισθάνομαι πολύ περήφανος. Οπότε αυτό με κάνει και προχωράω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στη νέα του συνέντευξη στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.