Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Βαλέρια Κουρούπη, με την ίδια να αποκαλύπτει την ηλικία της στο προφίλ της στο Instagram.

H ηθοποιός έγινε 50 ετών με τους διαδικτυακούς της φίλους να ξαφνιάζονται και να αδυνατούν να την πιστέψουν. Η Βαλέρια Κουρούπη σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram: «Τα χθεσινά πεντηκοστά γενέθλια δεν έμοιαζαν με τα προηγούμενα. Ο μισός αιώνας ύπαρξης πάνω σε τούτον τον πλανήτη γιορτάστηκε κατα πώς του έπρεπε, με δόξα και τιμή,με αγαπημένους ανθρώπους σε αγαπημένο μέρος καθώς και με άπειρη ευγνωμοσύνη. Η σοφία της ηλικίας μου πλέον μου επιτρέπει (σχεδόν επιβάλει) να φλεξάρω χθεσινά,φιλοσοφικά συμπεράσματα:
1. Η ζωή τελικά είναι καλλιτέχνης κι όχι τεχνοκράτισσα
2. Η απόλυτη, η καθαρή, η ανόθευτη αγάπη κάνει πολύ καλό στην υγεία μας
3. Δεν είμαι όσο φαίνομαι, δεν είμαι όσο νιώθω, τα χρόνια μου τα μέτρησα με έρωτα και πόθο.

Και στα δικά σας υπέροχα ανεβάσματα της κλίμακας με υγεία, με καθαρό νου, με την ευλογία της αγάπης και της συνύπαρξης!».

Στο βίντεο που δημοσίευσε την βλεπουμε να ποζάρει με δύο μπαλόνια που σχημάτιζαν τον αριθμό «50». «50; Πλάκα κάνεις!», «25 με το ζόρι, ειλικρινά», «Δεν σου φαίνεται καθόλου ότι μπήκες στα 50!» σημειώσαν οι followers της ηθοποιού και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.