Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool, που προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε σκέψεις για τη μητρότητα, αλλά και για τη μακροχρόνια σχέση της με τη θρησκεία και την πίστη της στον Θεό.

Αναλυτικότερα η Ελεάνα Παπαϊωάννου τόνισε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του πολύ σ’ αγαπώ και της υπερβολικής αγκαλιάς. Πρέπει να υπάρχει και το όριο και το όχι και το μη. Επιπλέον, καλό είναι να μην είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας. Οι γονείς αυτής της γενιάς νομίζω ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πολύ φοβερά και τρομερά πράγματα, που οι δικοί μας γονείς δεν νομίζω ότι τα είχαν στο μυαλό τους».

«Με την θρησκεία έχω πολύ στενή σχέση από πολύ μικρή. Νομίζω ότι έγινε ακόμα πιο στενή και πιο ουσιαστική από τότε που έγινα μαμά. Καλό είναι να μην μας συμβαίνουν δύσκολα πράγματα και δύσκολες καταστάσεις για να έρθουμε πιο κοντά στον Θεό» είπε η ίδια στην συνέχεια.

«Ασφαλώς και έχω βιώσει και γω δύσκολες στιγμές, που στράφηκα προς τον Θεό και τη θρησκεία, ενώ και σαν μαμά έχω πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία πλέον από ότι στο παρελθόν» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεάνα Παπαϊωάννου.