Περήφανους έκανε για ακόμα μια φορά όλους του Έλληνες ο Λευτέρης ΠετρούνιαςΟ χρυσός Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, έλαβε με 15.100 βαθμούς και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά ένα μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων και όπως ήταν φυσικό παρακολούθησε από κοντά τον τελικό των κρίκων στην ενόργανη γυμναστική.

H πρώην σύζυγος του Νικόλαου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια. «Τόσο περήφανη που μοιράζομαι αυτή τη συναισθηματική, ιστορική στιγμή με έναν τόσο αξιόλογο αθλητή, άνθρωπο και θρύλο. Βλέποντας τον Λευτέρη Πετρούνια να κερδίζει το 3ο Ολυμπιακό του μετάλλιο: Πράγματι «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», Συγχαρητήρια!» σημείωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής σε ολόκληρη την Ολυμπιακή Ιστορία του συγκεκριμένου αγωνίσματος ο οποίος φτάνει τα τρία μετάλλια, έπειτα από το χρυσό που είχε κερδίσει στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.