Στο κλαμπ των παντρεμένων είναι έτοιμοι να μπουν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η αρραβωνιαστικιά του επέλεξαν να αποκαλύψουν πότε θα πραγματοποιηθεί ο επικείμενος γάμος τους μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου, όσο και η Σιμώνη Χριστοδούλου, πόζαραν σε ξεχωριστά στιγμιότυπα στον φακό της κάμερας κρατώντας μια κλακέτα που αναγράφει: «1/9/2024».

Έτσι με αυτόν τον τρόπο το ζευγάρι αποκάλυψε ότι σε λιγότερο από έναν μήνα πρόκειται να παντρευτούν.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε μιλήσει για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στα μέσα του Ιουνίου.

H μέλλουσα σύζυγός του, Σιμώνη Χριστοδούλου εργάζεται ως make-up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects του αρραβωνιαστικού της, μεταξύ των οποίων και η τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Σύντομα έγιναν ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει, παρά την κρίση στη σχέση τους όμως, αποφάσισαν να επανασυνδεθούν. Ο αρραβώνας τους έγινε γνωστός τον περασμένο Μάρτιο.