Για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου, μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει… Δεν μπορούμε, προς το παρόν, να πούμε κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool».

«Αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο ακόμα» συμπλήρωσε.

«Τα τηλέφωνα συνεχίζονται, ρωτάνε, κτλ. Ήταν πολύ αγαπητός και συνεχίζει ο κόσμος να ενδιαφέρεται για να τον δει πάλι όρθιο να τραγουδάει» είπε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα.