Γα τον γιο της που ασχολείται με την υποκριτική, και για την εμπειρία της στο «Ναυάγιο» του MEGA μίλησε η γνωστή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη, με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει.

«Το Ναυάγιο ήταν μία τύχη, μια ευτυχής συγκυρία για την οποία και ήμουν πολύ χαρούμενη. Ίσως να μπορούσε να πάει και δεύτερη σεζόν αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να μην το τραβήξουν, να μην το ξεχειλώσουν, οπότε καλύτερα έτσι» είπε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ.

«Είναι συγκινητικό να βλέπω τον γιο μου να προοδεύει στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μ’ αρέσει πολύ, το χαίρομαι, τον θαυμάζω και χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν. Περνάει ωραία και του αρέσει η δουλειά. Όταν βέβαια κάποιος είναι κοντινός σου άνθρωπος ή συγγενής, δεν μπορείς να τον κρίνεις καλά. Γιατί ξέρεις πως αναπνέει και που θα κοιτάξει μετά οπότε δεν γίνεται. Λοιπόν, προσπαθώ όταν τον βλέπω να αποστασιοποιούμαι και να τον βλέπω διαφορετικά. Μπορώ να το κάνω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτόν».

«Μακάρι να μπορούσαμε να… βάλουμε μέσο γιατί ζούμε σε μια εποχή που μόνο έτσι γίνονται τα πράγματα. Ο Τίτος δουλεύει όμως, ως επί το πλείστον, στο θέατρο με ανθρώπους που εμείς δεν τους ξέρουμε και δεν λέει ότι είναι γιος μας. Πάμε να τον δούμε στις πρεμιέρες και ξαφνιάζονται γιατί δεν τους το έχει πει ποτέ» πρόσθεσε, ακόμα, η Φωτεινή Ντεμίρη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.