Ο 38χρονος Άλεξ Σόρος, ο γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, και η 47χρονη Χούμα Αμπεντίν, μια από τις πιο έμπιστες συνεργάτιδες της Χίλαρι Κλίντον, αρραβωνιάστηκαν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από το Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την πρόταση γάμου που έκανε ο Άλεξ Σόρος στην αγαπημένη του, Χούμα Αμπεντίν. «Αυτό συνέβη. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο ευγνώμονες ή πιο ερωτευμένοι» έγραψε ο γιος τους Τζορτζ Σόρος στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον ίδιο να έχει γονατίσει μπροστά στη Χούμα Αμπεντίν.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Page Six», η 47χρονη εντοπίστηκε να κατευθύνεται σε ένα εστιατόριο στην περιοχή «Upper West Side» της Νέας Υόρκης φορώντας ένα πορτοκαλί μίντι φόρεμα που τόνιζε τη λεπτή της σιλουέτα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της ήταν εντυπωσιακό.

Η Χούμα Αμπεντίν συναντήθηκε με την Άννα Γουίντουρ για δείπνο, όπου η 74χρονη αρχισυντάκτρια της Vogue φορούσε ένα φλοράλ μίντι φόρεμα με nude τακούνια και τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου της.

Η Χούμα Αμπεντίν έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον πρώην Γερουσιαστή, Άντονι Γουάινερ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2017, ενώ για τον Άλεξ Σόρος αυτός θα είναι ο πρώτος του γάμος.