Τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Μπαρμπαλιά; Αυτό διερωτάται το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου στα περίπτερα.

Το περιοδικό φιλοξενεί φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία από τη Μύκονο, όπου βρέθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα έχει έρθει κοντά με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, στον οποίο είχαν χρεώσει ότι είναι σε σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ. Τότε, ο επιχειρηματίας είχε διαψεύσει την είδηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέροντας πως είναι απλώς δυο πολύ καλοί φίλοι.

«Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δυο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική» λένε άνθρωποι που είναι κοντά στον επιχειρηματία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του, ενώ εκείνη δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, βλέπουμε τη Φαίη Σκορδά με τη Χριστίνα Πολίτη, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαρίνα Βερνίκου.

Βίντεο του «Mykonos live tv» δείχνει την παρουσιάστρια να περπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου με τον Γιώργο Μπαμπαλιά και τη Μαρίνα Βερνίκου.