Ολοκληρώθηκε η εκπομπή «I Love ΣουΚού» της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό της με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε τα εξής:

«Ένας νέος μήνας ξεκινά! Έτσι είναι η ζωή… όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει! Ας είναι αυτό μια νέα αρχή λοιπόν, για ολους μας! Το παλιό δεν “πεθαίνει” μόνο μας μαθαίνει! Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο κι ο λόγος είναι η εξέλιξη!

Άλλωστε οι δεσμοί δεν σπάνε!!! Θα μας ενώνουν πάντα με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και ανταλλάξαμε κομμάτια της ψυχής μας !!! Θα μας ενώνει ΠΑΝΤΑ αυτό! Και χαίρομαι γιατί μέσα από την δουλειά αυτή, γνώρισα νέους φίλους, άτομα που έμαθα από αυτούς -πήρα κι εύχομαι να έδωσα- και θα ναι για πάντα μέρος της ζωής μου!

Τίποτα δεν είναι ρόδινο, αλλά και σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα; Πάντα υπάρχουν προβλήματα, εντάσεις, “θέματα”, γιατί είμαστε άνθρωποι και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαϊκό άσμα! Όμως το “όραμα” δεν χάνεται ποτέ!! Όχι όνειρο!!! ΟΡΑΜΑ ! Κι όπως είπε ο Αρνολντ “αφού το οραματίστηκα μπορώ να το πετύχω”! “Το είδα”, άρα μπορώ να το κάνω!!! Έχει πει και κάτι άλλο ωραίο όμως και θα το κάνω πράξη και αυτό!!! Θα επιστρέψω. Και μην ξεχνάτε … σας αγαπώ! (Αυτό είναι της Αλιφέρη! Δεν τα έχει πει όλα ο Αρνολντ!!!!!)».

Ορισμένες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μπέττυ Μαγγίρα: