Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκαν νωρίτερα σήμερα (29/6) ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντούροφ. Το γνωστό ζευγάρι των ηθοποιών μίλησε για τη μεταξύ του σχέση, ενώ για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του γύρω από τη φημολογούμενη ρήξη με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

«Τη θαύμασα από πολύ νωρίς τη Μάρθα και τη θεωρώ μια καταπληκτική ηθοποιό. Η εμπιστοσύνη είναι απόφαση. Προφανώς και θέλεις από τον άλλο να σου τη θρέψει αλλά, αν μπεις στο τρυπάκι να εξακριβώσεις την εμπιστοσύνη, θα βγεις χαμένος, έχεις χάσει την ηρεμία σου. Επιλέγεις ότι, αφού είσαι με έναν άνθρωπο, ότι τον εμπιστεύεσαι, εφόσον δεν έχεις δείγματα και πορεύεσαι με αυτό», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

«Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν οι Παγιδευμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια, το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά, γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός πριν επεκταθεί.

«Τα αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ. Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω χωρίς να δείξω κανέναν και δεν αναφέρομαι σε συνάδελφο ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου», εξομολογείται για πρώτη φορά ο Πέτρος Λαγούτης.

«Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το μέσα σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.