Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή «Καλύτερα αργά» αυτής της εβδομάδας που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να αποκαλύψει όλα όσα νιώθει πως την δυσκολεύουν σε αυτά τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα εκμυστηρεύτηκε στην οικοδέσποινα του talk show πως «το μόνο που με ενοχλεί πραγματικά στο επάγγελμα μου, έχει ήδη αρχίσει και να με επηρεάζει, είναι η νύχτα. Το βιολογικό μου ρολόι καταστρέφεται εντελώς. Εγώ κοιμάμαι στις 8 το πρωί, ξυπνάω στη 1 το μεσημέρι και… αυτός είναι ο ύπνος μου, αυτή είναι η ζωή μου».

«Θα ξυπνήσω και βράδυ, άμα έχω τον χρόνο για να το κάνω και είμαι κουρασμένη, αλλά συνήθως δεν έχει τον χρόνο να το κάνεις αυτό οπότε απλά κοιμάσαι λίγο. Το συνειδητοποίησα φέτος που ήταν και η πρώτη φορά που εργάστηκα σε μπουζούκια».

«Ήταν η πρώτη φορά και είδα τι σημαίνει να ξενυχτάς σε τέτοια συχνότητα. Ίσα ίσα που αυτό το έχω απορία με τον μπαμπά μου, που δηλαδή δεν τον έχω δει ποτέ να κοιμάται για ώρες! Κοιμόταν πάντα στις 8 το πρωί, ξύπναγε γύρω στις 11 – 12 και αυτό το κάνει πάρα πολλά χρόνια τώρα. Δηλαδή, απορώ πως ζει» συμπλήρωσε εν συνεχεία η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.