Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως πέρασαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους το προηγούμενο διάστημα, πλέον όμως τα πράγματα μεταξύ τους είναι μια χαρά. Ο γνωστός ράπερ το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 δημοσίευσε ένα βίντεο στο ΤikTok στο οποίο μας δείχνει πώς γυμνάζεται στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε να σηκώνει ψηλά την Μαρία Σολωμού και να λέει: «Πρωινή ρουτίνα. Όταν σηκώνεις το βραβείο από το σπίτι γιατί δεν πήγες στα mad».

Σε πρόσφατη συναυλία του ο Mente Fuerte με τη Δέσποινα Βανδή στα Ιωάννινα, την ώρα που οι δυο τους ήταν πάνω στη σκηνή, ο ράπερ έκανε μια αναφορά στη δική του «Πανσέληνο» την οποία ονόμασε «Μαρία» αποκαλύπτοντας πως δεν του μιλάει, και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στα stories τους.

«Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δεν μου μιλάει. Οπότε θέλω όλοι να σηκώσετε τα κινητά και να κάνετε tag τη Μαρία μπας και το δει και μας απαντήσει» είπε χαρακτηριστικά.

@ioanninatheater

Πανσέληνος, Η Μαρία δε μιλάει στον Mente | Δέσποινα Βανδή & Mente Fuerte, Ιωαννινα 10/6/2024 #despoinavandi #vandi #vandicted #mentefuerte #panselinos #ioannina #mpesfypgamw #fy ioanninatheater@vandicted

♬ original sound – IOANNINA THEATER