Μηνιαία διατροφή 15.000 δολαρίων και 9.100 δολάρια ως δικαστικά έξοδα ζητεί η Σάνεν Ντόχερτι από τον πρώην σύζυγό της Κερτ Ισβαριένκο.

Η ηθοποιός που εδώ και αρκετό καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο, λέει ότι εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να εργαστεί και βασίζεται στα λίγα έσοδα που έχει, κυρίως από την τηλεοπτική σειρά «Charmed» η οποία σύντομα θα αφαιρεθεί από τις πλατφόρμες.

Η ηθοποιός που δεν έχει εργαστεί από το 2022 και έπειτα αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα με τα οποία ζητά χρηματική στήριξη ότι: «ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας μου, δεν μπορώ να εργαστώ και δεν έχω καμία προοπτική για μελλοντική απασχόληση. Σήμερα, σχεδόν το σύνολο του εισοδήματός μου είναι υπολειμματικό εισόδημα από εργασία που εκτελούσα πριν από το γάμο».

Επίσης, στο δικαστήριο η Ντόχερτι ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός κάνει πολυτελή ζωή, την ώρα που εκείνη παλεύει για τη ζωή της.

«Ενώ εγώ ήμουν ανίκανη να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να ζήσω, ο Κερτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια για να με συντηρήσει» υποστήριξε η ηθοποιός.

Παράλληλα, λέει ότι ο ατζέντης του Ισβαριένκο, Κόλιερ Γκριμ, είναι ερωτικός του σύντροφος.

«Παρόλο που το εισόδημα του Κερτ είναι εξαιρετικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή διατροφή και δεν έχει συνεισφέρει στα δικηγορικά ή λογιστικά έξοδά μου, από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας», τονίζει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ηθοποιός υπογραμμίζει ότι ο σύντροφός της δεν προσκόμισε τα έγγραφα ώστε να αξιολογηθεί η εισοδηματική του ικανότητα, όπως του ζητήθηκε από τους δικηγόρους της.