Στην παρέα του «The 2night Show» ήταν καλεσμένη η Στέλλα Μπεζαντάκου, που επιστρέφει στον καλλιτεχνικό χώρο με το remake του τραγουδιού της «Σαν Μπλουζάκι». Η τραγουδίστρια που είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να δώσει έμφαση στην προσωπική ζωή και τον γάμο της, δήλωσε ενθουσιασμένη με την επιστροφή της.

«14 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου. Μ΄ αρέσει να τον θέλουν κι άλλες, αυτός δεν θέλω να δίνει δικαιώματα. Αν τον θέλουν 1000, τιμή μου! Στις αρχές υπήρχε θέμα, τώρα είμαστε 14 χρόνια» ανέφερε αρχικά η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Από τον χώρο της showbiz απέχει εδώ και 7 χρόνια, όσα δηλαδή έχει διαρκέσει ο γάμος της. Έπαιξε ρόλο ο σύζυγός της στην απόφασή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας; «Όλο αυτό το σέξι που πλασάρω είναι ένα character, δεν είμαι μόνο αυτό 100%. Όταν ο σύζυγός μου έβλεπε ότι πλασάρω μόνο αυτή την πλευρά, υπήρχε ένα θέμα. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου ζήτησε να σταματήσω το τραγούδι. Εγώ έδωσα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή, γιατί θεώρησα ότι είναι πιο σημαντική από την επαγγελματική μου» απάντησε η Στέλλα Μπεζαντάκου.