Tη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Ηappy Day». Ο νέος σύντροφος της ηθοποιού είναι ο 37χρονος ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Βruno Cerella, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η εκπομπή «Το Πρωινό».

Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για την Αθηνά Οικονομάκου «είναι τυχερή είναι που βρήκε έναν μεγάλο έρωτα με το που χώρισε». Η παρουσιάστρια του «Happy Day» τόνισε ότι Τίνα Μεσσαροπούλου είχε την είδηση της σχέσης, σημειώνοντας: «Η Τινα Μεσσαροπούλου την είχε την είδηση, συγκεκριμένα η Τίνα. Απλά επειδή ακριβώς υπάρχουν δυο μικρά παιδιά και δεν ξέραμε αν είναι ένα φλερτ μια έξοδος της μιας βραδιάς, δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κανένα ζήτημα. Αλλά από τη στιγμή που υπήρξαν φωτογραφίες και βίντεο, φαίνεται ότι αυτή η σχέση υπάρχει».

«Όταν πας σε έναν τέτοιο χώρο με 70.000 ανθρώπους το κάνεις είτε επειδή δεν σε ενδιαφέρει, είτε γιατί θες να σε δουν» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το ζευγάρι που πήγε στη συναυλία των Coldplay και πρόσθεσε: «Οι πληροφορίες μου μιλάνε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα».