Η Μαρία Μπεκατώρου «πουλάει» όσο ποτέ αυτή την περίοδο, αφού μπορεί να μην κέρδισε στο «Just the two of us», αλλά το ταμπεραμέντο και το μπρίο ξεχώρισαν. Εάν μαζί με την επιτυχία της ξανθιάς παρουσιάστριας συμπεριλάβει κανείς και το γεγονός ότι επρόκειτο να γίνει νύφη του Γιώργου Καρατζαφέρη, τότε είναι προφανής ο λόγος που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την επέλεξε για να τραγουδήσει το τραγούδι που ετοίμαζε εδώ και καιρό.

Το τραγούδι που πρόκειται να ακούσουμε σύντομα την Μπεκατώρου να ερμηνεύει είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Καρατζαφέρη και έχει κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο. Ειδικότερα, οι στίχοι του προτρέπουν τον κόσμο να αγοράζει ελληνικά προϊόντα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικοινώνησε με το γνωστό μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ψιμόπουλο, ώστε να μελοποιήσει τους στίχους. «Με τον πρόεδρο είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Μου ζήτησε να τον εξυπηρετήσω γράφοντας τη μουσική και δεν θα μπορούσα να του το αρνηθώ. Μου δόθηκαν από το κόμμα οι στίχοι και κάθισα να τους μελοποιήσω. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση παραγωγής του κομματιού», είπε στην Espresso ο Ψιμόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι δεν πήρε λεφτά για τη βοήθειά του, καθώς είναι φίλοι εδώ και χρόνια.

Το πάθος του Γιώργου Καρατζαφέρη για τη μουσική είναι γνωστό άλλωστε, αφού σε ηλικία δεκαπέντε ετών έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ είναι γνωστά τα λογοπαίγνια του με στίχους κυρίως ξένων τραγουδιών. Το τραγούδι θα είναι έτοιμο εντός των ημερών και αναμένουμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας του πρόεδρου του ΛΑΟΣ με την παρολίγον νύφη του!