Στο bullying που δέχθηκε στο παρελθόν εξαιτίας του ότι έπαιζε στην σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» αναφέρθηκε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η οποία φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Δύο στις 10» το πρωί της Κυριακής (09/06).

Όπως εξήγησε, η συμμετοχή της στη σειρά, λειτουργούσε ως ανασταλτικός παράγοντας για άλλες προτάσεις, όπως στο θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Ο Φώσκολος με πήρε μετά από ακρόαση, με εμπιστεύτηκε γιατί μόλις είχα βγει από τη σχολή και άνοιξε την καριέρα μου. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα εμείς τότε γιατί γινόταν ένα bullying τεράστιο όταν έπαιζες στη Λάμψη. Έπεφτε το όνομά σου σε ένα θέατρο και έλεγαν “έλα τώρα, αυτή έπαιζε στη Λάμψη”. Επίσης είχα πει σε έναν πρωταγωνιστή ότι θα ενδιαφερόμουν να παίξω μαζί του – γιατί είμαι άνθρωπος που ζητάω- και μου είπε “δεν θα γίνω εγώ κολυμβήθρα του Σιλωάμ (να ξεπλύνω τη Λάμψη)”. Δεν έμεινα πάρα πολύ στη Λάμψη. Σήμερα χαίρομαι που δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη».

Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της

«Ο θάνατος του μπαμπά μου με διέλυσε. Παίρνω δύναμη από τον εαυτό μου και από τη μαμά μου που είναι πολύ θετικός και δυνατός άνθρωπος. Είναι βράχος και ακόμα και όταν πέφτω είναι εκεί. Στον θάνατο του μπαμπά μου ήταν πολύ πιο δυνατή» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Ήρθε ο ιππότης, όχι επάνω σε άλογο, αλλά ήταν αυτός που ονειρευόμουν»

«Είμαι πάρα πολύ βαθιά ρομαντική. Ναι μπορώ να σου πω ότι περίμενα τον ιππότη επάνω σε άλογο. Μην γελάσετε με αυτό. Ο ιππότης ήρθε, όχι επάνω σε άλογο ούτε σε πολλά άλογα, αλλά ήταν αυτός που ονειρευόμουν κι είχα φανταστεί. Βέβαια με αυτό το σκεπτικό τρως πολλές κατραπακιές. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα γιατί όταν περιμένεις τον ιππότη…» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και πρόσθεσε: «Ένας ιππότης είναι για εμένα ένας άντρας που έχει ισχυρή προσωπικότητα, έχει ευαισθησία, είναι γενναιόδωρος κι εννοώ στο συναίσθημα, έχει ενσυναίσθηση. Αυτός είναι ο πρίγκιπας για εμένα. Έχω την αίσθηση ότι με έχουν φοβηθεί άντρες».