H νέα δούκισσα του Ουέστμινστερ, Ολίβια Χένσον, έφτασε με ένα νυφικό βγαλμένο από παραμύθι στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ, για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον δούκα Χιου Γκρόσβενορ, o οποίος είναι βαφτισιμιός του βασιλιά Καρόλου και νονός του πρίγκιπα Τζορτζ και του πρίγκιπα Άρτσι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βασιλικός δημοσιογράφος, Κάμερον Γουόκερ, η νύφη τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στο λαμπερό χαμόγελό της, κατά την άφιξή της στην εκκλησία στο πλευρό του πατέρα της, Ρούπερτ Χένσον.

Για τη μεγάλη ημέρα επέλεξε ένα ιβουάρ νυφικό διά χειρός Emma Victoria Payne, με κεντημένες λεπτομέρειες, οι οποίες υπήρχαν και στο πέπλο της. Τα κεντήματα περιελάμβαναν μοτίβα και μπορντούρες, που κοσμούσαν το πέπλο της προ-προγιαγιάς της από το 1880. Επίσης, σαν προσωπική πινελιά ήταν κεντημένα τα αρχικά της και η ημερομηνία του γάμου.

Η μεταξωτή κρεπ σατέν φούστα είχε ουρά 2 μέτρων, ενώ το μήκος του πέπλου ήταν 6 μέτρα. Επίσης, φάνηκε η νύφη να χρησιμοποιεί τα παπούτσια της ως «κάτι μπλε», όπως επιβάλει το γαμήλιο έθιμο στη Βρετανία.

Η Ολίβια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της φορώντας την τιάρα Faberge Myrtle Leaf Tiara, η οποία κατασκευάστηκε το 1906 για τις νύφες της οικογένειας Γκρόσβενορ.

Στα χέρια της κρατούσε μία ανθοδέσμη με λουλούδια από τους κήπους του σπιτιού της οικογένειας του δούκα, το Eaton Hall.

Σύμφωνα με το περιοδικό «People», ανάμεσα στους 400 υψηλούς προσκεκλημένους ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Πηγή: ΑΠΕ