Τον Πάνο Μουζουράκη υποδέχτηκε η Άννα Δρούζα στην εκπομπή «Όσα δε λέμε».

Ο ασυμβίβαστος καλλιτέχνης ξετύλιξε το νήμα της πορείας του λέγοντας πως «όλα άρχισαν από ένα όνειρο που δεν το πίστευε».

Όταν ο Πάνος Μουζουράκης αφηγήθηκε στην παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ την τυχαία γνωριμία του με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Universal Music, η Άννα Δρούζα τού επιφύλασσε μία ερώτηση που ξάφνιασε τον τραγουδιστή.

«Άρχισες να της μιλάς. Δεν ήταν τυχαίο, δεν ήξερες ποια είναι. Της μίλησες, γιατί προφανώς είδες μία ωραία γυναίκα και θέλησες να πεις μια καλησπέρα», είπε αρχικά η Άννα Δρούζα.

«Ήταν σε παρέα, οπότε ήταν κοινωνικά σωστό να μην καθίσω σαν τον Μουγκοθόδωρο. Δεν θέλω να μπω σε άλλες λετομέρειες. Με το σπαθί μου, ποτέ δεν χρησιμοποίησα το σώμα μου για να ανέβω τα σκαλαπάτια της επιτυχίας», απάντησε ο τραγουδιστής, για να λάβει μια ερώτηση που έκανε αίσθηση από την Άννα Δρούζα.

«Πόσες φορές σου έχει ζητηθεί να χρησιμοποιήσεις και το σώμα σου για να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας;». «Καμία, τίποτα», αρκέστηκε να πει ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ήρθε σε αμηχανία.

«Τελικά μόνο οι γυναίκες το περνάνε αυτό το ζόρι;», επέμεινε η Άννα Δρούζα, με τον τραγουδιστή να επισημαίνει: «Είμαι σίγουρος ότι το περνάνε και κάποιοι άντρες».

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ερώτηση της Άννας Δρούζα

Στην εκπομπή «Happy Day» σχολίασαν την ερώτηση της Άννας Δρούζα στον Πάνο Μουζουράκη. «Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η ερώτηση της Άννας Δρούζα και πώς αναπαράγει ένα τέτοιο στερεότυπο. Μήπως εννοούσε κάτι άλλο;».