Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη και τον τρόπο που της έκανε την πρόταση γάμου.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε ότι οργάνωσε την πρόταση γάμου σε ένα escape room, ενώ εκείνη ήταν έγκυος στον 3ο μήνα. Ο Πάνος Μουζουράκης σημείωσε: «Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον άντρα της κολλητής της, τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί. Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει: “Έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού: “Εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει».