Η Μπρουκ Σιλντς γιορτάζει 23 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Κρις Χέντσι.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε για πρώτη φορά δύο σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της σε ανάρτησή της στo Instagram. Και στα δύο στιγμιότυπα δείχνει υπέροχη με το στράπλες λευκό νυφικό της στο πλευρό του συζύγου της.

«Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια γάμου με τον έρωτα της ζωής μου. Ακόμη ζαλίζομαι που είμαι κολλημένη μαζί σου, Χέντσι!», έγραψε η Mπρουκ Σιλντς.

Σύμφωνα με τo «People», γνωρίστηκαν το 1999 μέσω κοινών φίλων και παντρεύτηκαν το 2001, ενώ έκαναν διακοπές στο Μεξικό, σε μια ρομαντική τελετή. Απέκτησαν δύο κόρες, το 2003 τη Ρόουαν Φράνσις και το 2006 την Γκρίερ Χάμοντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «People», η σταρ μοιράστηκε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου. «Νομίζω ότι πρέπει να φροντίζετε συνεχώς να συζητάτε τα πράγματα, αντί να τα αφήνετε να διογκώνονται. Και πρέπει να είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς στο ότι ο άλλος μεγαλώνει και αλλάζει. Μερικές φορές δεν μεγαλώνεις και δεν αλλάζεις με τον ίδιο ρυθμό. Και αυτό μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο, επειδή αυτός που αρχικά ερωτεύτηκες ίσως τώρα να είναι διαφορετικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό, απλώς είναι διαφορετικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: AΠΕ