Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του ετεροθαλούς αδερφού της Τατιάνας Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ο οποίος εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ., και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του. Ο 53χρονος το βράδυ του Σαββάτου φορούσε ένα μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι ετεροθαλής αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, της πρώην συζύγου του Νικόλαου. Συγκεκριμένα, είναι γιος του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ (έχουν το ίδιο όνομα πατέρας και γιος), ο οποίος είναι παντρεμένος με τη μητέρα της.

Ο πατέρας του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είχε συνοδέψει την Τατιάνα Μπλάτνικ στον γάμο της με τον Νικόλαο που έγινε στις Σπέτσες το 2010.

Η υπηρεσία διάσωσης έκτακτης ανάγκης «Malibu Search & Rescue» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από την εκτεταμένη έρευνα για τoν εντοπισμό του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, όπου χρησιμοποιήθηκαν εκπαιδευμένοι σκύλοι και ελικόπτερο.