Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα πεθάνει αν δεν τεθεί υπό νέα κηδεμονία, δηλώνει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας. Η ίδια πηγή, που επικαλείται το «TMZ», αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ δεν παίρνει τα φάρμακα που της έχουν συνταγογραφήσει οι γιατροί, ενώ φέρεται να πίνει πολύ και να καταναλώνει «διάφορα ναρκωτικά».

Η πηγή σημειώνει ότι το ποπ είδωλο έχει ιστορικό εθισμού και έχει περάσει πολλές φορές από κέντρο αποτοξίνωσης.

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο να βλάψει τον εαυτό της. Ήταν μεγάλο λάθος που τερματίστηκε η υποχρεωτική κηδεμονία της» αναφέρει το μέσο.

Η οικογένεια της ανησυχεί έντονα για το τι είδους τύχη μπορεί να έχει η τραγουδίστρια αν αφεθεί μόνη της. Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η Μπρίτνεϊ βιώνει «μεγάλες εναλλαγές της διάθεσης» που είναι γνωστό ότι καταλήγουν σε βία.

Προς άλλη μια κηδεμονία;

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά από ένα περιστατικό που αφορούσε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον σύντροφό της Πολ Σόλιζ, κατά το οποίο η τραγουδίστρια τραυματίστηκε αφού ενεπλάκη σε καυγά με τον Σόλιζ σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Παρόλο που κλήθηκε ασθενοφόρο, η Μπρίτνεϊ δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Παράλληλα, σύμφωνα με το TMZ, ο καυγάς προκάλεσε τόσες υλικές ζημιές που η Μπρίτνεϊ «πλήρωσε στο ξενοδοχείο χιλιάδες δολάρια» για να καλύψει τις επισκευές.

Όσο για τον σύντροφό της ακούγονται αρνητικά σχόλια για τις προθέσεις που έχει σχετικά με τη Σπίαρς, αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντί της. «Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι ο Σόλιζ την εκμεταλλεύεται» αναφέρει το TMZ και «φέρεται να έχει πάρει τον έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της».

Πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι ήταν «τεράστιο λάθος» να τερματιστεί η πρώτη της κηδεμονία.

Μπρίτνει Σπίαρς

Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξή του, γνωστός ψυχίατρος του Χόλιγουντ τόνιζε ότι η 42χρονη τραγουδίστρια πρέπει να μπει ξανά σε πρόγραμμα κηδεμονίας.

«Όταν έχεις μια ψυχική ασθένεια αυτού του βαθμού, χρειάζεσαι την εποπτεία και, κυρίως, να παίρνεις τα φάρμακά σου. Η κηδεμονία υπήρχε για κάποιον λόγο και, παρόλο που το άτομο δεν ήταν το σωστό, η διαδικασία αυτή πρέπει να υπάρχει», είπε ο δρ Tσαρλς Σόφι και τόνισε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι εκτός ελέγχου και αυτοκαταστροφική.