«Μου μιλάς εδώ και δέκα λεπτά για τα emails που δήθεν έστειλα και είσαι εμμονικός», είπε μεταξύ άλλων η πραγματική «Μάρθα» από τη σειρά «Μικρό Ταρανδάκι», που κάνει θραύση στο Netflix, στον άγγλο παρουσιαστή, Πιρς Μόργκαν.

Η 58χρονη Φιόνα Χάρβεϊ, από τη Σκωτία, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια και να δώσει τη δική της εκδοχή στην ιστορία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα ήθελε. Η viral συνέντευξή της στον Πιρς Μόγκαν δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε και τώρα η πραγματική «Μάρθα» ζητάει από τον διάσημο παρουσιαστή 1 εκατομμύριο λίρες ως αποζημίωση, καθώς νιώθει άκρως δυσαρεστημένη με τον τρόπο που της φέρθηκε ο Πιρς Μόργκαν.

Η 58χρονη ισχυρίζεται ότι πήρε μόλις 250 λίρες για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν και σίγουρα σκοπεύει να διεκδικήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, την οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 11 εκατομμύρια άνθρωποι, ο παρουσιαστής έδειχνε ξεκάθαρα ότι δεν πείθεται απόλυτα από τους ισχυρισμούς της Φιόνα Χάρβεϊ. Η δικηγόρος τόνισε στη συνέντευξή της ότι τα περισσότερα γεγονότα της σειράς «Μικρό Ταρανδάκι» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως εκείνη έστειλε στον Ρίτσαρντ Γκαντ μόλις 10 emails και ένα γράμμα! Στη σειρά του Netflix αναφέρεται ότι ο σκοτσέζος ηθοποιός και σκηνοθέτης έλαβε 41.000 email, φωνητικά μηνύματα 350 ωρών, 744 tweets, 46 μηνύματα στο Facebook, 106 σελίδες επιστολών και αρκετά περίεργα δώρα.

«Οι υπάλληλοι του Πιρς Μόργκαν ήταν πολύ ευγενικοί και καθησυχαστικοί, αλλά όταν πήγα να τον συναντήσω δεν καταδεχόταν ούτε να με κοιτάξει. Έπαιζε θέατρο. Δεν με αποχαιρέτησε καν μετά και δέχτηκε να φωτογραφηθούμε, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να διαφημίσει τη συνέντευξη», είπε η 58χρονη στην «Daily Record».

Η Φιόνα Χάρβει σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Ρίτσαρντ Γκαντ, του Netflix αλλα και βρετανικών μέσων όπως η «Daily Mail» που παρουσίασαν ως αληθινή την υπόθεση του «Baby Reindeer».