Η Γκουίνεθ Πάλτροου δηλώνει πιο συντηρητική από ό,τι φαίνεται στην πραγματικότητα, παρά τις προοδευτικές προσεγγίσεις στις προσωπικές της σχέσεις και ιδιαίτερα με τους πρώην της.

Η σταρ του Χόλιγουντ απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις θαυμαστών της στο Instagram κι όταν ένας χρήστης τη ρώτησε: «Έχετε σκεφτεί ποτέ μια πολυσχιδή σχέση;», εκείνη αποκρίθηκε: «Όχι, ευχαριστώ! Δεν είναι για μένα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι μια γυναίκα που αγαπάει έναν άντρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις σχετικά με τον πρώην σύζυγο της, Κρις Μάρτιν, εξήγησε πως πήραν από κοινού την απόφαση να βάλουν τέλος στον γάμο τους, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, και την έκφραση: «συνειδητός χωρισμός», όπως αναφέρει η «New York Post».

Η Πάλτροου και ο Μάρτιν, ο τραγουδιστής των Coldplay, ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια και έχουν δύο παιδιά μαζί, την Apple και τον Moses, αλλά ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2014, με τις διαδικασίες να ολοκληρώνονται το 2016. Έκτοτε παρέμειναν καλοί φίλοι.

Αργότερα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε τον σεναριογράφο και παραγωγό τηλεόρασης, Μπραντ Φάλτσουκ, το 2018 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.