Ένα show υπερπαραγωγή ετοιμάζει η Kylie Minogue που θα είναι εμπνευσμένη από το μιούζικαλ «Spiderman» και θα ονομάζεται «Les Folies Tour».

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις περιοδείες της, με το παγκόσμιο ταξίδι της να ξεκινά τον Φεβρουάριο στη Δανία.

Η σκηνή που έχει στηθεί για τη συναυλία αναμένεται να είναι πολύ εντυπωσιακή, αφού θα αποτελείται από 1000 κομμάτια που θα ενώνονται για να σχηματίσουν μια καρδιά, ενώ θα διαθέτει ακόμα και 7 ασανσέρ, 30 σιντριβάνια και τεχνητό καταρράκτη!Μάλιστα το κόστος της συγκεκριμένης σκηνής ανέρχεται στα 19 εκατομμύρια ευρώ!

Η Αυστραλή σταρ θα ξεσηκώσει τον κόσμο με την πολυπληθή ομάδα της που αποτελείται από 10 χορευτές, 8 ιπτάμενους ακροβάτες, 5 μουσικούς και 2 κοπέλες για φωνητικά, ενώ για το στήσιμο του show θα χρειαστούν 200 κοστούμια, 120 τεχνικοί και 10 νταλίκες που θα μεταφέρουν τον εξοπλισμό.

Η πρεμιέρα της «Les Folies Tour» θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο Έρνινγκ της Δανίας,ενώ θα ακολουθήσουν 35 συναυλίες επί ευρωπαϊκού εδάφους μέχρι τα μέσα Απριλίου και στη συνέχεια θα πάρει σειρά η Ιαπωνία.