Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη ζημιά που προκλήθηκε στο χωριό από το οποίο είναι η γυναίκα του, τον Βλόχο, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

«Είναι μία βιβλική καταστροφή και η σύζυγός μου για πρώτη φορά στη ζωή της δεν θα κάνει Χριστούγεννα εκεί όπου μεγάλωσε, εκεί όπου περπάτησε και ερωτεύτηκε, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Σκεφτείτε ότι θα γίνει μετοίκηση του χωριού. Σβήστηκε από τον χάρτη. Εύχομαι όλοι οι συγχωριανοί να ενωθούν, γιατί ξέρετε οι Έλληνες αγαπούν τη διχόνοια» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Από την πρώτη ημέρα που πάτησα γαμπρός, το χωριό ήταν εδώ και τα ποτάμια από πάνω. Άκουσα ιστορίες που είπα στον εαυτό μου ότι είναι δύσκολα. Σκεφτείτε τις γυναίκες, σκέψου να μην έχεις ένα εσώρουχα. Οι γονείς της Κατερίνας πήγαν στον Παλαμά Καρδίτσας, σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση. Ό,τι έχει το σπίτι είναι από τις 6.500 ευρώ που έδωσε το κράτος και από δωρεές φίλων και θέλω να τους πω ευχαριστώ».

Όπως μοιράστηκε ο ηθοποιός οι σχέσεις του με τα αδέρφια του δεν είναι οι καλύτερες: «Βρήκα αγάπη στην οικογένεια της Κατερίνας. Πάω όπου υπάρχει αγάπη […] Δεν έχω πια βιολογική οικογένεια, έχουν χαθεί. Τα δύο αδέρφια μου είναι κωφά, ζουν σε μία δύσκολη φάση. Δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις. Το έχουν επιλέξει και τους έχω αφήσει, είμαι ένας άνθρωπος που δεν πιέζω. Η αδερφή μου ζει στην Αμερική. Δεν τους ξέρω και καλά, εγώ κουράστηκα και ίσως αυτή εξωστρέφεια που έχω με έκανε να θέλω να επιβιώσω στο παρόν. Ήθελα τα δύο κωφά αδέρφια μου στην ορκωμοσία μου. Μου κάνουν τους δύσκολους και τους κάνω και εγώ τον δύσκολο. Μου αρέσει που είναι εγωιστές και έχουν τραβήξει τον δρόμο τους, “Τι ανάγκη έχω τον Θανάση” σου λένε. Αλλά, εγώ τους βοηθάω διαφορετικά, σε θέματα ιατρικά, είμαι φύλακας άγγελός τους».

Σε άλλο σημείο, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για πρώτη φορά για το παιδί που έχασαν με τη γυναίκα του την Κατερίνα Γιώτα.

«Θα πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ στην τηλεόραση. Το πρώτο παιδί το χάνω με την Κατερίνα. Ζούσα πρωτόγνωρα συναισθήματα με τη γυναίκα μου την Κατερίνα, να κλαίει… Ήμασταν σε ένα πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ο Υπουργός μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ, γιατρός, πολύ ευγενής, με τα γυαλάκια του. Άνοιξε μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα “Θανάσης Βισκαδουράκης:Έρχεται στη ζωή το παιδί του” και η Κατερίνα χάνει το παιδί. Με ρώτησε αν είμαι εγώ, του απάντησα ότι είμαι εγώ και ότι έπρεπε να βγω έξω, να δώσω αυτόγραφά και να μου ευχηθούν να ζήσει. Το μόνο που ζήτησα είναι να φυγαδεύσουν τη γυναίκα μου για το σπίτι. Εγώ βγήκα και είπα “Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά”. Παραμύθια κανονικά. Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.