Η 50χρονη Κέιτ Μπέκινσεϊλ απάντησε την Τετάρτη στους ισχυρισμούς ότι έχει κάνει επέμβαση στη μύτη της, μια έντονα φιλτραρισμένη φωτογραφία της με μπικίνι.

Καθώς ένας follower παρατήρησε ότι φαινόταν διαφορετική, γράφοντας: «Είμαι απλά περίεργη, έχεις κάνει πλαστική στη μύτη; Αν δεν σε πειράζει που ρωτάω», η Κέιτ απάντησε: «Όχι, αλλά και πάλι ευχαριστώ πολύ που ρωτάς”.

Ένα άλλο σχόλιο έγραφε: «Η γωνία λήψης της φωτογραφίας σε κάνει να φαίνεσαι 1,80 αλλά στην πραγματικότητα είσαι αρκετά πιο κοντή», προκαλώντας τον εκνευρισμό της και να απαντά: «Με έχεις γνωρίσει; Από ενδιαφέρον, πόσο ψηλός είσαι κύριε;».

Η πρωταγωνίστρια του «Much Ado About Nothing» έδειχνε απίστευτη στη φωτογραφία, καθώς επιδείκνυε το γυμνασμένο κορμί της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι δέχεται «bullying» στα social media και κυρίως από άνδρες. Η ίδια ανέφερε ότι ενώ δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το μίσος στο Instagram, εξακολουθεί να πιστεύει στη «δυνατότητα να είναι μια τόσο αγαπητική και θετική δύναμη».