Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητα σε καθημερινή βάση για μια ισορροπημένη διατροφή.
Τα λαχανικά μεταξύ άλλων ρίχνουν τη χοληστερίνη, προστατεύουν από ασθένειες και παρέχουν ευεξία.
Τι διαφορά υπάρχει όμως ανάμεσα στα φρέσκα και τα κατεψυγμένα λαχανικά; Καλύπτετε τις ανάγκες σας μόνο με τα φρέσκα;
Την απάντηση έδωσε έρευνα του Πανεπιστημίου της Georgia. Οι ερευνητές μελέτησαν τη θρεπτική αξία των λαχανικών σε τρεις φάσεις: όταν είναι φρέσκα, όταν είναι στο ψυγείο για 5 ημέρες και όταν είναι κατεψυγμένα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr