Οι συνθήκες σήμερα έχουν αλλάξει και η υγεία αποτελεί, όπως πάντα, ένα από τα βασικότερα ζητήματα που μας απασχολεί. Η Anytime όμως, η 1η direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN, κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, έρχεται με κάτι νέο: το πρωτοποριακό πρόγραμμα Anytime Health Value, που κάνει την ασφάλιση υγείας πιο οικονομική και εύκολη από ποτέ.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας νοσοκομειακή περίθαλψη με 24ωρη υποστήριξη και, καλύπτοντας τα έξοδα σε περίπτωση νοσηλείας, αποτρέπει την εκτίναξη του οικονομικού σας προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα, το Anytime Health Value καλύπτει τα έξοδα για:

• νοσηλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.
• άμεση ιατρική βοήθεια & υγειονομική μεταφορά όλο το 24ωρο.
• ετήσιο check up, χωρίς κόστος.
• επισκέψεις σε γιατρούς ειδικότητας Γενικής ιατρικής.
Επιπλέον, παρέχει σημαντικές εκπτώσεις για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Ακόμη, σας εξασφαλίζει μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την υγεία σας από τους καλύτερους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στον κόσμο, παρέχοντας πρόσβαση στο δίκτυο «Best Doctors».

Μόνο από 29 ευρώ το μήνα, εξασφαλίστε την υγεία σας και αποκτήστε εύκολη, γρήγορη και 24ωρη πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

Επιλέξτε το πρόγραμμα Anytime Health Value και ασφαλιστείτε γρήγορα και απλά, σε λίγα μόνο λεπτά, με ένα τηλεφώνημα στην Anytime.

Anytime Health Value, μόνο από 29 ευρώ το μήνα, για άνδρες – γυναίκες 30 ετών!

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά μπείτε στο www.anytime.gr.

Δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση της Anytime για την υγεία

Σημείωση: Τα ασφάλιστρα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό.