Ωστόσο, έρευνες έχουν δείξει ότι περιέχουν πλήθος βακτηρίων και επικίνδυνων μικροβίων, όπως σαλμονέλα και e-coli, με αποτέλεσμα να παραμονεύει ο κίνδυνος τροφικών δηλητηριάσεων αν δεν προσέξουμε. Δείτε τα συνηθέστερα λάθη που κάνουμε κατά τη συντήρηση των τροφίμων και αυξάνουν τους κινδύνους για την υγεία μας και την υγεία της οικογένειάς μας.
Λάθος θερμοκρασία
Η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, κάτω από 5 βαθμούς Κελσίου, αλλά το μέσο οικιακό ψυγείο έχει θερμοκρασία 6 βαθμών Κελσίου ή υψηλότερη. Το ιδανικό είναι να έχετε θερμόμετρο ψυγείου, το οποίο θα πρέπει να δείχνει μονίμως 4 βαθμούς Κελσίου. Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr