«Δεν συμφωνούμε με τα κέντρα κράτησης μεταναστών. Γι’ αυτό και λέμε ένα μεγάλο όχι στην υποτιθέμενη φιλοξενία τους στα στρατόπεδα. Μόνο σε φυλακές δηλαδή μπορούν να φιλοξενηθούν; Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εμείς τα αποκαλούμε φυλακές», τονίζει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ.

Και συνεχίζει: «Μπορούν δηλαδή να δώσουν σε αυτούς τους ανθρώπους κάπου αλλού μία στέγη και να τους φροντίσουν με τα έξοδα που θα χρησιμοποιούσαν για τα κέντρα κράτησής τους. Αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι ανοιχτό και να φιλοξενεί εκείνους που πραγματικά το ήθελαν».

Και γι’ αυτό λέει χαρακτηριστικά: «Δεν συμφωνώ με τις επιβεβλημένες επιχειρήσεις – σκούπα που γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Κάθε άνθρωπος που κάνει παρανομίες, πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον ελληνικό νόμο. Δεν μπορούν με λίγα λόγια να αντιμετωπίζονται όλοι οι μετανάστες με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζουμε το ίδιο τους εγκληματίες και εκείνους που προσπαθούν, δουλεύοντας, να επιβιώσουν».