Το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Focal Point, διοργανώνουν δύο εργαστήρια για στρατηγικές θωράκισης και αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών.

Οι συμμετέχοντες με χρήση δικού τους laptop και ειδικού εργαστηριακού εξοπλισμού (Cyber Range virtual infrastructure), θα επεξεργασθούν σενάρια πραγματικών επιθέσεων (live demos) και θα συμμετέχουν σε ασκήσεις αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών (detection and response exercises).

• Technical Cyber Defence Fundamental Strategies, 26 Μαρτίου 2015.
Δείτε τις βασικές αρχές ανάπτυξης στρατηγικής αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών μέσα από παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών.

• Offensive Techniques and Defensive Strategies Workshop, 27 Μαρτίου 2015.
Εξασκηθείτε στην αντιμετώπιση κυβερνο-απειλών μέσα από ασκήσεις σε ειδική πλατφόρμα (Cyber range virtual infrastructure).

Η γλώσσα των εργαστηρίων είναι η Αγγλική.

Εισηγητής: Nuri Fattah, ειδικός με πολυετή εργασιακή και ερευνητική εμπειρία σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του SANS Institute (Certified Instructor & Mentor για το SANS 560 GPEN course) και έχει συμμετάσχει σε διάφορα αντίστοιχα έργα του NATO, European Council, και EUROPOL.

Τόπος Διεξαγωγής: Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως στην Ελληνοαμερικανική Ένωση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 36 80 907, [email protected] και στο www.isaca.gr.